B-COVERED

B-COVERED is een Interieurarchitectenbureau gelegen aan Lucas Gasselstraat 2 in Eindhoven.

Meer informatie over B-COVERED in Eindhoven

Heb je plannen om je huis opnieuw in te richten? Of ga je een huis laten bouwen en wil je vooraf indelingen bespreken met een binnenhuisarchitect? Slim! Dan ben je op zoek naar de beste Interieurarchitectenbureau. B-COVERED in Eindhoven kan dit wellicht voor jou betekenen. Ze draaien hun hand niet om voor de inrichting of herinrichting van je gehele woning. Ook als je een kantoor wilt inrichten kun je terecht bij een binnenhuisarchitect.

Je kan B-COVERED telefonisch bereiken op: 31 40 212 2154. Maak vandaag nog een afspraak met B-COVERED en bespreek de plannen die je hebt voor je woning of ander pand. Samen met de binnenhuisarchitect maak je de ruimte weer helemaal naar eigen zin.

Ben jij opzoek naar een Interieurarchitectenbureau in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij B-COVERED op de juiste plek. Bij B-COVERED werken ervaren interieurdesigners die voor jou klaar staan.

Routebeschrijving naar Interieurarchitectenbureau B-COVERED

Hoe kom je bij B-COVERED? Open hier direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B-COVERED het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Eindhoven
  2. B-COVERED

Website B-COVERED

De website van B-COVERED is http://www.b-covered.com/.
Wanneer je doorklikt naar hun website kan je de portfolio inzien, inspiratie op doen en een offerte opvragen. Ook vind je hier de openingstijden en de contactgegevens.

Andere architecten in Eindhoven