1. Beste slimme thermostaat

Beste slimme thermostaat van 2024 - Top 10 slimme thermostaten

Laatst bijgewerkt: 29 mrt. 2024

Beu om elke dag de thermostaat aan te passen?

Een slimme thermostaat is een geweldige manier om te besparen op je energierekening. Je kunt hem vanaf je telefoon bedienen, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken dat je thuiskomt in een koud huis of meer betaalt voor verwarming dan nodig is.

Slimme thermostaten zijn ook echt gemakkelijk te gebruiken. Je kunt ze zo instellen dat ze aan of uit gaan als je niet thuis bent, zodat je nooit geld hoeft te verspillen aan het verwarmen of koelen van een leeg huis. Bovendien zijn ze er in veel verschillende stijlen, dus er is er zeker een die bij je persoonlijkheid en je behoeften past.

Inhoudsopgave

De beste slimme thermostaten - Top 5 beste slimme thermostaten

De 10 beste slimme thermostaten van 2024 vind je bij ons. Vergelijk en kies de beste slimme thermostaat voor jezelf. 


Bijgewerkt op: 29 mrt. 2024

Bekijk ook nog:

1. tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit - Bedrade variant

2. tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+ - Inclusief 4 Slimme Radiatorknoppen

3. Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Zwart - Bedraad

4. Google Nest Learning Thermostat - Slimme thermostaat - Wit

Op zoek naar een slimmere, energiezuinigere manier om je huis te verwarmen? Zoek niet verder dan de Google Nest Learning Thermostat. Deze innovatieve thermostaat kan je niet alleen geld besparen op je energierekening, maar ziet er ook nog eens geweldig uit. Met zijn strakke, gestroomlijnde ontwerp en grote, duidelijke display is de Nest Thermostat zowel een lust voor het oog als eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je met de nieuwe functie voor het regelen van de boiler nog meer energie en geld besparen. Dus waarom wachten? Probeer de Nest Learning Thermostat vandaag nog uit.

5. Bosch EasyControl slimme thermostaat - zwart (bedraad)

De Bosch EasyControl is de slimste thermostaat die je ooit zult gebruiken. Met zijn strakke ontwerp en mooie zwarte kleur past hij zeker bij de inrichting van elke kamer. Maar de echte schoonheid van deze thermostaat ligt in zijn gebruiksgemak. Het touchscreen maakt het aanpassen van de temperatuur een fluitje van een cent, terwijl de gratis app het nog gemakkelijker maakt. Bovendien zorgt de functie Ambient Light ervoor dat je altijd weet wat er met je thermostaat aan de hand is, zelfs in het donker. Of je nu energie wilt besparen of gewoon comfortabel wilt blijven, de Bosch EasyControl is de perfecte oplossing.

Vergelijk slimme thermostaten met elkaar - Nummers 6 t/m 10

We hebben een top 10 samengesteld van slimme thermostaten waaruit je kunt kiezen dus lees rustig onze vergelijking door.

We weten dat je tussen de nummers 6-10 slimme thermostaten ook iets kunt vinden dat aan je behoeften voldoet en aan je verwachtingen voldoet.

Ook interessant:

6. tado° Slimme Aircobediening - Smart AC Control V3+

Op zoek naar een manier om de hitte deze zomer te verslaan zonder de bank te breken? Kijk dan eens naar de tado° Smart Air Conditioner Control! Dit gebruiksvriendelijke apparaat met app kan je bestaande afstandsbediening van je airconditioning vervangen zonder extra bedrading, waardoor je ultiem gemak en controle hebt over de koeling van je huis. Met de tado° Smart Air Conditioning Control kun je je airconditioning overal beheren - of je nu op je werk bent, op vakantie, of gewoon een pauze neemt in een andere kamer. Download gewoon de gratis app en laat tado° de rest doen! Plus, voor die keren dat je meerdere kamers of apparaten moet koelen, koop je gewoon extra units - de tado° Smart Air Control werkt met meerdere AC units voor moeiteloze koeling in je hele huis.

7. evanell° Slimme Radiatorknop Starterskit Incl. 5 Radiatorknoppen (Updated V2) - Thermostaatknop Werkt met Google Home en Alexa

Op zoek naar een manier om energie te besparen en je rekeningen te verlagen? Zoek niet verder dan de evanell° Smart Radiator Knob Starter Kit. Deze innovatieve oplossing is ontworpen om je te helpen een comfortabele temperatuur in je huis te handhaven en tegelijkertijd je energiekosten tot 31% te verlagen. Dankzij de gebruiksvriendelijke smartphone-app en de smart home-integraties kun je je verwarming overal vandaan regelen, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om warm te blijven en geld te besparen. Met individuele kamerbediening kun je ervoor zorgen dat elke ruimte in je huis precies de juiste temperatuur heeft. Dus of je nu thuis bent of niet, je kunt altijd genieten van een comfortabele omgeving.

8. Hoobi® Slimme thermostaat - Wifi – Programmeerbaar - Bediening met App, Google Assistant & Alexa - Zwart

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke thermostaat van topkwaliteit met veel functies, zoek dan niet verder dan de Hoobi® slimme thermostaat! Met dit innovatieve apparaat kun je gemakkelijk verbinding maken met je thuisnetwerk, wat betekent dat je je verwarming op afstand kunt bedienen, automatische programma's kunt instellen en meer. Dit is niet alleen handig, maar helpt je ook geld te besparen op je energierekening, omdat je je huis niet onnodig verwarmt als je weg bent. De Hoobi® slimme thermostaat kan worden bediend via het LCD-touchscreen, je telefoon of zelfs spraakgestuurde assistenten zoals Google Assistant of Alexa.

9. tado° Slimme Radiatorknop - 1 stuk uitbreiding

Als je op zoek bent naar een manier om je leven net iets gemakkelijker en comfortabeler te maken, kijk dan niet verder dan de tado° Smart Radiator knop! Met dit fantastische stukje technologie kun je je radiator overal ter wereld bedienen met je smartphone of tablet, wat betekent dat je nooit meer thuis hoeft te komen in een koud huis. Bovendien is de tado° Slimme Radiatorknop super eenvoudig te installeren - verwijder gewoon je oude radiatorknop en vervang hem door de nieuwe, download vervolgens de gratis app en volg de instructies. In een mum van tijd ben je aan de slag! En omdat hij compatibel is met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, kun je je radiator met spraakbesturing bedienen, wat het leven nog makkelijker maakt.

10. Thermostaat voor elektrische verwarming stop-contact plug-in programmeerbaar

Op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om je elektrische verwarming te regelen? Kijk dan eens naar onze Thermostaat voor elektrische verwarming! Deze plug-in programmeerbare thermostaat is eenvoudig te gebruiken, en kan geprogrammeerd worden om je verwarming op specifieke tijdstippen gedurende de dag aan en uit te zetten. Bovendien wordt hij geleverd met een kamersensor, zodat je de temperatuur in je huis altijd in de gaten kunt houden.

Een aantal handige tips bij het kopen van slimme thermostaten

Als je iemand bent die graag een plan heeft voor het aanschaffen van een nieuwe slimme thermostaat dan zijn deze tips voor jou. Deze tips zijn uiteraard algemene richtlijnen zijn, iedereen heeft andere behoeften en wensen voor een nieuwe slimme thermostaat. 

Weet welke slimme thermostaat je nodig hebt voor je de vergelijking gaat doen. Dit bespaart je tijd en geld.

Doe goed onderzoek, vergelijk de prijzen en lees de reviews van andere consumenten voor je een slimme thermostaat kiest.

Koop alleen een slimme thermostaat die in jouw budget past.

Meest gestelde vragen over slimme thermostaten

Volgens ons onderzoek is tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit - Bedrade variant de beste slimme thermostaat van 2024.

Ons reviewteam bestaat uit ervaren reviewers die experts zijn op hun respectieve gebieden. Ons doel is altijd te letten op kwaliteit, prijs, effectiviteit en gemak. We houden ook rekening met feedback van klanten als we onze top 10 lijsten samenstellen. Kortom, ons doel is om lezers eerlijke, betrouwbare reviews te geven die hen helpen weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen. Als het op slimme thermostaten aankomt, geloven we dat je krijgt waar je voor betaalt. Deze producten zijn geprijsd in verhouding tot de kwaliteit die ze bieden, en we vinden dat ze waar voor hun geld bieden. 

Om een slimme thermostaat te kopen, kunt u klikken op de link bij het desbetreffende product. Dit brengt u automatisch naar de webshop voor het voltooien van uw aankoop.

Conclusie top 10 beste slimme thermostaten

Slimme thermostaten worden snel een nietje in huizen in het hele land. Ze maken het gemakkelijk om geld te besparen op je energierekening, en ze kunnen overal vandaan met een internetverbinding worden bediend. Als je nog steeds niet zeker weet of een slimme thermostaat de juiste keuze is voor jouw huis, neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag om de beste optie voor jouw behoeften te vinden.

Disclaimer: Deze slimme thermostaat review is met zorg samengesteld. Hoewel we uitgebreid de producten testen, zijn we niet verantwoordelijk voor de levering. Wil je een slimme thermostaat kopen, dan kan je in onze top 10 slimme thermostaten links naar goede webshops vinden. Mocht je een fout zien op deze pagina, neem dan contact met ons op.

Gepubliceerd op: 22 jun. 2022