De Interieur Box

De Interieur Box is een Architect gelegen aan Caninefatenstraat 46 in Haarlem.

Meer informatie over De Interieur Box in Haarlem

Heb je plannen om je huis opnieuw in te richten? Of ga je een huis laten bouwen en wil je vooraf indelingen bespreken met een binnenhuisarchitect? Slim! Dan ben je op zoek naar de beste Architect. De Interieur Box in Haarlem kan dit wellicht voor jou betekenen. Ze draaien hun hand niet om voor de inrichting of herinrichting van je gehele woning. Ook als je een kantoor wilt inrichten kun je terecht bij een binnenhuisarchitect.

Je kan De Interieur Box telefonisch bereiken op: . Maak vandaag nog een afspraak met De Interieur Box en bespreek de plannen die je hebt voor je woning of ander pand. Samen met de binnenhuisarchitect maak je de ruimte weer helemaal naar eigen zin.

Ben jij opzoek naar een Architect in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij De Interieur Box op de juiste plek. Bij De Interieur Box werken ervaren interieurdesigners die voor jou klaar staan.

Routebeschrijving naar Architect De Interieur Box

Hoe kom je bij De Interieur Box? Open hier direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Interieur Box het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Haarlem
  2. De Interieur Box

Website De Interieur Box

De website van De Interieur Box is http://www.deinterieurbox.nl/.
Wanneer je doorklikt naar hun website kan je de portfolio inzien, inspiratie op doen en een offerte opvragen. Ook vind je hier de openingstijden en de contactgegevens.

Andere architecten in Haarlem