De Koning Interieur

De Koning Interieur is een Interieurinrichter gelegen aan Meulenakker 9 in Sleen.

Meer informatie over De Koning Interieur in Sleen

Heb je plannen om je huis opnieuw in te richten? Of ga je een huis laten bouwen en wil je vooraf indelingen bespreken met een binnenhuisarchitect? Slim! Dan ben je op zoek naar de beste Interieurinrichter. De Koning Interieur in Sleen kan dit wellicht voor jou betekenen. Ze draaien hun hand niet om voor de inrichting of herinrichting van je gehele woning. Ook als je een kantoor wilt inrichten kun je terecht bij een binnenhuisarchitect.

Je kan De Koning Interieur telefonisch bereiken op: 31 591 546 340. Maak vandaag nog een afspraak met De Koning Interieur en bespreek de plannen die je hebt voor je woning of ander pand. Samen met de binnenhuisarchitect maak je de ruimte weer helemaal naar eigen zin.

Ben jij opzoek naar een Interieurinrichter in de buurt van Sleen? Dan ben je bij De Koning Interieur op de juiste plek. Bij De Koning Interieur werken ervaren interieurdesigners die voor jou klaar staan.

Routebeschrijving naar Interieurinrichter De Koning Interieur

Hoe kom je bij De Koning Interieur? Open hier direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Koning Interieur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Sleen
  2. De Koning Interieur

Website De Koning Interieur

De website van De Koning Interieur is http://www.dekoninginterieur.nl/.
Wanneer je doorklikt naar hun website kan je de portfolio inzien, inspiratie op doen en een offerte opvragen. Ook vind je hier de openingstijden en de contactgegevens.

Andere architecten in Sleen