Het Interieurhuys

Het Interieurhuys is een Keukenwinkel gelegen aan Neerloopweg 15 in Breda.

Meer informatie over Het Interieurhuys in Breda

Heb je plannen om je huis opnieuw in te richten? Of ga je een huis laten bouwen en wil je vooraf indelingen bespreken met een binnenhuisarchitect? Slim! Dan ben je op zoek naar de beste Keukenwinkel. Het Interieurhuys in Breda kan dit wellicht voor jou betekenen. Ze draaien hun hand niet om voor de inrichting of herinrichting van je gehele woning. Ook als je een kantoor wilt inrichten kun je terecht bij een binnenhuisarchitect.

Je kan Het Interieurhuys telefonisch bereiken op: 31 76 514 1874. Maak vandaag nog een afspraak met Het Interieurhuys en bespreek de plannen die je hebt voor je woning of ander pand. Samen met de binnenhuisarchitect maak je de ruimte weer helemaal naar eigen zin.

Ben jij opzoek naar een Keukenwinkel in de buurt van Breda? Dan ben je bij Het Interieurhuys op de juiste plek. Bij Het Interieurhuys werken ervaren interieurdesigners die voor jou klaar staan.

Routebeschrijving naar Keukenwinkel Het Interieurhuys

Hoe kom je bij Het Interieurhuys? Open hier direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Interieurhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Breda
  2. Het Interieurhuys

Website Het Interieurhuys

De website van Het Interieurhuys is http://www.hetinterieurhuys.nl/.
Wanneer je doorklikt naar hun website kan je de portfolio inzien, inspiratie op doen en een offerte opvragen. Ook vind je hier de openingstijden en de contactgegevens.

Andere architecten in Breda