LIV design

LIV design is een Interieurarchitectenbureau gelegen aan Vijverberglaan 5 in Honselersdijk.

Meer informatie over LIV design in Honselersdijk

Heb je plannen om je huis opnieuw in te richten? Of ga je een huis laten bouwen en wil je vooraf indelingen bespreken met een binnenhuisarchitect? Slim! Dan ben je op zoek naar de beste Interieurarchitectenbureau. LIV design in Honselersdijk kan dit wellicht voor jou betekenen. Ze draaien hun hand niet om voor de inrichting of herinrichting van je gehele woning. Ook als je een kantoor wilt inrichten kun je terecht bij een binnenhuisarchitect.

Je kan LIV design telefonisch bereiken op: 31 6 41450140. Maak vandaag nog een afspraak met LIV design en bespreek de plannen die je hebt voor je woning of ander pand. Samen met de binnenhuisarchitect maak je de ruimte weer helemaal naar eigen zin.

Ben jij opzoek naar een Interieurarchitectenbureau in de buurt van Honselersdijk? Dan ben je bij LIV design op de juiste plek. Bij LIV design werken ervaren interieurdesigners die voor jou klaar staan.

Routebeschrijving naar Interieurarchitectenbureau LIV design

Hoe kom je bij LIV design? Open hier direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LIV design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Honselersdijk
  2. LIV design

Website LIV design

De website van LIV design is https://www.livdesign.nl/.
Wanneer je doorklikt naar hun website kan je de portfolio inzien, inspiratie op doen en een offerte opvragen. Ook vind je hier de openingstijden en de contactgegevens.

Andere architecten in Honselersdijk