OKO Design

OKO Design is een Architect gelegen aan Van Polanenlaan 19 in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over OKO Design in Capelle aan den IJssel

Heb je plannen om je huis opnieuw in te richten? Of ga je een huis laten bouwen en wil je vooraf indelingen bespreken met een binnenhuisarchitect? Slim! Dan ben je op zoek naar de beste Architect. OKO Design in Capelle aan den IJssel kan dit wellicht voor jou betekenen. Ze draaien hun hand niet om voor de inrichting of herinrichting van je gehele woning. Ook als je een kantoor wilt inrichten kun je terecht bij een binnenhuisarchitect.

Je kan OKO Design telefonisch bereiken op: 31 6 24220488. Maak vandaag nog een afspraak met OKO Design en bespreek de plannen die je hebt voor je woning of ander pand. Samen met de binnenhuisarchitect maak je de ruimte weer helemaal naar eigen zin.

Ben jij opzoek naar een Architect in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dan ben je bij OKO Design op de juiste plek. Bij OKO Design werken ervaren interieurdesigners die voor jou klaar staan.

Routebeschrijving naar Architect OKO Design

Hoe kom je bij OKO Design? Open hier direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OKO Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Capelle aan den IJssel
  2. OKO Design

Website OKO Design

De website van OKO Design is http://www.okodesign.nl/.
Wanneer je doorklikt naar hun website kan je de portfolio inzien, inspiratie op doen en een offerte opvragen. Ook vind je hier de openingstijden en de contactgegevens.

Andere architecten in Capelle aan den IJssel