Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

RVS

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm.

Met de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm heb je een kwalitatief hoogwaardige pan in huis. De pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en bevat een titanium coating. Dit betekent dat de antiaanbaklaag bestand is tegen krassen en dat ingrediënten er niet aan vast blijven plakken. Daarnaast bezit de pan een handige Thermo-Signal op de bodem, zodat je precies weet wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Bij de juiste temperatuur kleurt de Thermo-Signal effen rood. De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm is geschikt voor het bakken van eieren, stukken vlees en vis. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Na gebruik is het aan te raden de pan met de hand af te wassen, zodat de baklaag zo lang mogelijk intact blijft. Met deze pan haal je een kwalitatief hoogwaardig product in huis dat voorzien is van alle moderne technologieën. Je hebt dus een koekenpan die lang meegaat en waar je jarenlang plezier van hebt.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Spot stip wordt volledig rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en geschikt voor gebruik in de oven tot maximaal 175 graden Celsius. Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Rvs-handgrepen worden tijdens het koken warm, dus je hebt ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm.

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm. bestaat uit een Losse pan.

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm. is gemaakt van RVS.

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.