1. keuken
  2. WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L.

WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L. van WMF zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L.

Merk

WMF

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Nee

Materiaal pan basis

RVS

Vaatwasmachinebestendig

Nee

Omschrijving van WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L.

De WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L is een uniek product dat je veel tijd en moeite bespaart. De pan is ontworpen met twee verschillende kookstanden, waarmee je gerechten snel en met vitaminebehoud kunt bereiden. Met de stand voor vitaminebehoud kook je met een temperatuur van 107 °C en maak je binnen 20 minuten een heerlijke maaltijd. De snelkookpan is ook voorzien van verschillende veiligheidskenmerken, waaronder een hittebestendig handvat, een vergrendeling en een drukbeveiliging. Na afloop van het koken kan de snelkookpan eenvoudig gereinigd worden door de vaatwasmachine, waardoor je extra tijd en energie bespaart. De WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L is een uitstekend keuze als je gezonde maaltijden in korte tijd wilt bereiden. De pan heeft een capaciteit van 6,5 liter, waardoor je gemakkelijk vier of meer personen tegelijk kunt verwennen met een heerlijke maaltijd. Met deze snelkookpan ben je verzekerd van een perfect resultaat en kun je jezelf en je gasten verwennen met een heerlijke maaltijd.

Pluspunten
  • Kooktijden tot 70% korter: vitamines, mineralen en aroma's blijven hierdoor beter behouden. Voor een stevige en veilige vergrendeling is er een kunststof handgreep met bajonetsluiting. Een kookindicator met oranje ringen laat je zien hoe de druk wordt opgebouwd. Kooktijden tot 70% korter: vitaminen, mineralen en aroma's worden hierdoor beter behouden. Er is een kunststof handgreep met bajonetsluiting voor een stevige en veilige vergrendeling. Een kookindicator met oranje ringen geeft je aan hoe de druk wordt opgebouwd.

Minpunten
  • Een stoominzet wordt niet standaard meegeleverd, maar is wel los verkrijgbaar.

Veelgestelde vragen over WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L.

WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L. bestaat uit een Losse pan.

WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Nee

De basis van WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L. is gemaakt van RVS.

WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L. is vaatwasmachinebestendig: Nee.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.