1. keuken
  2. BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs.

BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs. van BK zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs.

Merk

BK

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs.

De BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs is ideaal voor het bereiden van de lekkerste gebakken aardappels. Deze milieuvriendelijke pan is voorzien van een sterke keramische baklaag die ervoor zorgt dat je korter en heter bakt, waardoor de vitaminen en smaak behouden blijven. Dankzij de krasbestendige antiaanbaklaag gaat je pan nog langer mee. De aluminium pan zorgt voor een goede warmteverdeling en is ook licht van gewicht, waardoor je de pan met de koude handgreep veilig naar de eettafel kunt verplaatsen. Na het eten kun je de pan gemakkelijk schoonmaken met lauw water en een beetje afwasmiddel. Zo ben je verzekerd van de perfecte balans tussen smaak, gezondheid en gemak. De BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs is de ideale keuze voor het bereiden van de lekkerste gebakken aardappels, waardoor je heerlijk kunt genieten met je familie en vrienden.

Pluspunten
  • De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt. Een aluminium pan is licht van gewicht en hierdoor makkelijker te verplaatsen. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor makkelijker te verplaatsen. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt. Een aluminium pan is licht van gewicht waardoor het makkelijker te verplaatsen is.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs.

BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs. bestaat uit een Losse pan.

BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs. is gemaakt van Aluminium.

BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere pannen