1. keuken
  2. KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm. van KitchenAid zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Pannenset en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

KitchenAid

 

Losse pan of pannenset

 

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Met de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm kun je zowel op inductie, gas als in de oven koken. Deze set bestaat uit twee pannen met een diameter van 24 en 28 centimeter. Je bakt een heerlijke biefstuk in de kleine pan en de grote pan is perfect voor krokante aardappeltjes of groentes. De anti-aanbaklaag voorkomt dat ingrediënten aan de bodem blijven plakken. De pannen zijn gemaakt van aluminium en hebben een koele kunststof handgreep. Hierdoor zijn ze zeer licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Na gebruik kun je de pannen makkelijk in de vaatwasmachine reinigen voor een optimaal resultaat. Wil je dat de pannen langer meegaan? Dan raden wij je aan ze met de hand af te wassen. Geniet van heerlijke gerechten met deze KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pluspunten
  • De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en je verplaatst ze hierdoor makkelijker. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en je verplaatst ze hierdoor gemakkelijk. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en je verplaatst ze hierdoor eenvoudig. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclus.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklassein bouwkwaliteit, waardoor ze eerder verouderen en minder stevig zijn dan midden- en topklassein pannen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit een Pannenset.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm. is gemaakt van Aluminium.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.