BK Soeppan 26 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is BK Soeppan 26 cm. van BK zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties BK Soeppan 26 cm.

Merk

BK

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

RVS

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van BK Soeppan 26 cm.

De BK Soeppan 26 cm is een ideaal keukenhulpje voor het bereiden van soep, maar ook voor het koken van grote hoeveelheden pasta of aardappelen. Het is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een glazen deksel. Met de deksel op de pan hou je je soep goed in de gaten tijdens het koken. Met een inhoud van 11 liter heb je genoeg ruimte voor een flinke portie soep of aardappelen. De soeppan heeft een ingekapselde sandwichbodem. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de bodem van de pan, waardoor je voedsel gelijkmatig gaar wordt. Je kunt de pan op alle warmtebronnen gebruiken en hij mag, na het koken, in de vaatwasser. Zo heb je na het koken weinig extra werk.

Pluspunten
  • BK biedt een 15-jarige garantie op fabricagefouten. Een aluminium pan is redelijk licht in vergelijking met bijvoorbeeld een gietijzeren pan. Met de glazen deksel houd je je gerecht goed in de gaten, zonder warmte uit de pan te verliezen.

Minpunten
  • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor je ovenhandschoenen nodig hebt.

Veelgestelde vragen over BK Soeppan 26 cm.

BK Soeppan 26 cm. bestaat uit een Losse pan.

BK Soeppan 26 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van BK Soeppan 26 cm. is gemaakt van RVS.

BK Soeppan 26 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop BK Soeppan 26 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere pannen