Demeyere Industry Steelpan 16 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Demeyere Industry Steelpan 16 cm. van Demeyere zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Demeyere Industry Steelpan 16 cm.

Merk

Demeyere

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

RVS

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van Demeyere Industry Steelpan 16 cm.

Je bereidt een heerlijke maaltijd met de Demeyere Industry 5 Steelpan 16 cm. Deze steelpan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een krachtige 5-laagse bodem die warmte gelijkmatig verspreidt. Je giet vloeistoffen gemakkelijk af dankzij de schenkrand en het gelaste handvat voorkomt dat vet of vuil tussen de pan en het handvat nestelt. Met de Silvinox technologie behoudt de pan zijn rvs kleur en blijft deze mooi. Na gebruik is het belangrijk de pan met de hand af te wassen voor een langere levensduur. Je zult zien dat de pan je een goede dienst bewijst als je pastasaus of eieren kookt. Met de Demeyere Industry 5 Steelpan 16 cm kook je eenvoudig een heerlijke maaltijd. De pan heeft een 5-laagse bodem, waardoor warmte gelijkmatig verspreidt en je de sauzen gemakkelijk kunt afgieten. Het handvat is gelast, waardoor vet of vuil geen kans heeft om tussen de pan en het handvat te nestelen. Daarnaast is de pan voorzien van de Silvinox technologie, waardoor de kleur niet verkleurt. Na gebruik is het belangrijk de pan met de hand af te wassen voor een langere levensduur. Met de Demeyere Industry 5 Steelpan 16 cm kan je met gemak pastasaus of eieren koken voor jouw heerlijke maaltijd.

Pluspunten
  • In een 1,5-liter steelpan kun je pastasaus maken voor ongeveer 2 personen. De handgrepen zijn gelast, wat voorkomt dat vuil erin blijft zitten. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan worden gebruikt in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor je ovenhandschoenen nodig hebt.

Veelgestelde vragen over Demeyere Industry Steelpan 16 cm.

Demeyere Industry Steelpan 16 cm. bestaat uit een Losse pan.

Demeyere Industry Steelpan 16 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Demeyere Industry Steelpan 16 cm. is gemaakt van RVS.

Demeyere Industry Steelpan 16 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Demeyere Industry Steelpan 16 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.