GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm. van Greenpan zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm.

Merk

Greenpan

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm.

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een praktische en duurzame pan. De keramische baklaag zorgt ervoor dat je met weinig boter of olie een gezond gerecht kunt bereiden. De pan is makkelijk te gebruiken op alle warmtebronnen en na gebruik is hij eenvoudig te reinigen in de vaatwasser. Door de antiaanbaklaag blijft je eten langer warm en heb je geen last van kleverige stukjes. De pan is ook geschikt voor het maken van een pannenkoek, waar je lekkere ingrediënten aan toe kunt voegen. Het is ook een ideale pan om groenten in te bakken of om verschillende sauzen te maken. Kortom, de GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is een praktische en multifunctionele pan die je in de keuken niet mag missen.

Pluspunten
  • De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 180 graden Celsius. De keramische laag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt. De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 180 graden Celsius. De keramische laag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm.

GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm. bestaat uit een Losse pan.

GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm. is gemaakt van Aluminium.

GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.