KOLENIK

KOLENIK is een Architect gelegen aan Emmy Andriessestraat 512 in Amsterdam.

Meer informatie over KOLENIK in Amsterdam

Heb je plannen om je huis opnieuw in te richten? Of ga je een huis laten bouwen en wil je vooraf indelingen bespreken met een binnenhuisarchitect? Slim! Dan ben je op zoek naar de beste Architect. KOLENIK in Amsterdam kan dit wellicht voor jou betekenen. Ze draaien hun hand niet om voor de inrichting of herinrichting van je gehele woning. Ook als je een kantoor wilt inrichten kun je terecht bij een binnenhuisarchitect.

Je kan KOLENIK telefonisch bereiken op: 31 20 820 0999. Maak vandaag nog een afspraak met KOLENIK en bespreek de plannen die je hebt voor je woning of ander pand. Samen met de binnenhuisarchitect maak je de ruimte weer helemaal naar eigen zin.

Ben jij opzoek naar een Architect in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij KOLENIK op de juiste plek. Bij KOLENIK werken ervaren interieurdesigners die voor jou klaar staan.

Routebeschrijving naar Architect KOLENIK

Hoe kom je bij KOLENIK? Open hier direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KOLENIK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Amsterdam
  2. KOLENIK

Website KOLENIK

De website van KOLENIK is http://www.kolenikdesign.com/.
Wanneer je doorklikt naar hun website kan je de portfolio inzien, inspiratie op doen en een offerte opvragen. Ook vind je hier de openingstijden en de contactgegevens.

Andere architecten in Amsterdam