Rob Feenstra

Rob Feenstra is een Interieurinrichter gelegen aan Van Baerlestraat 27 in Amsterdam.

Meer informatie over Rob Feenstra in Amsterdam

Heb je plannen om je huis opnieuw in te richten? Of ga je een huis laten bouwen en wil je vooraf indelingen bespreken met een binnenhuisarchitect? Slim! Dan ben je op zoek naar de beste Interieurinrichter. Rob Feenstra in Amsterdam kan dit wellicht voor jou betekenen. Ze draaien hun hand niet om voor de inrichting of herinrichting van je gehele woning. Ook als je een kantoor wilt inrichten kun je terecht bij een binnenhuisarchitect.

Je kan Rob Feenstra telefonisch bereiken op: 31 20 225 9409. Maak vandaag nog een afspraak met Rob Feenstra en bespreek de plannen die je hebt voor je woning of ander pand. Samen met de binnenhuisarchitect maak je de ruimte weer helemaal naar eigen zin.

Ben jij opzoek naar een Interieurinrichter in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Rob Feenstra op de juiste plek. Bij Rob Feenstra werken ervaren interieurdesigners die voor jou klaar staan.

Routebeschrijving naar Interieurinrichter Rob Feenstra

Hoe kom je bij Rob Feenstra? Open hier direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rob Feenstra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Amsterdam
  2. Rob Feenstra

Website Rob Feenstra

De website van Rob Feenstra is https://www.robfeenstra.com/contact.
Wanneer je doorklikt naar hun website kan je de portfolio inzien, inspiratie op doen en een offerte opvragen. Ook vind je hier de openingstijden en de contactgegevens.

Andere architecten in Amsterdam