1. keuken
  2. Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm.

Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

RVS

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm.

De Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor hij uiterst duurzaam is en je er jarenlang plezier van zult hebben. Dankzij de speciale antiaanbaklaag hoef je weinig vet toe te voegen bij het bereiden van je gerechten. Je kunt de pan ook gebruiken om te stomen of om een stuk vlees aan te braden. Omdat de pan geschikt is voor in de oven, heb je de mogelijkheid om dit te doen zonder dat je voor elk gerecht twee pannen hoeft te gebruiken. Na afloop van je kookkunsten is de Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm makkelijk te reinigen. Je kunt hem gewoon in de vaatwasmachine doen, maar voor langere levensduur is het aan te raden om `m met de hand af te wassen. Zo blijft de antiaanbaklaag mooi intact en kun je er nog jarenlang van genieten.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip verkleurt even rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en kan worden gebruikt in de oven tot wel 175 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm.

Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm. bestaat uit een Losse pan.

Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm. is gemaakt van RVS.

Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.