1. keuken
  2. Tefal Unlimited Wokpan 28 cm.

Tefal Unlimited Wokpan 28 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Unlimited Wokpan 28 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Unlimited Wokpan 28 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Omschrijving van Tefal Unlimited Wokpan 28 cm.

Met de Tefal Unlimited Wokpan 28 cm kun je eindeloos roerbakken. Deze pan is namelijk voorzien van een titanium coating, waardoor deze zeer sterk is. Hierdoor plakken ingrediënten niet aan de bodem en kun je deze makkelijk schoonmaken. Bovendien heeft de pan een Thermo-Signal stip, die je precies laat weten wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. De stip kleurt effen rood bij de juiste baktemperatuur. Met deze Tefal Unlimited Wokpan 28 cm, geniet je van een optimaal bakresultaat met weinig olie of boter. Deze stevige pan gaat lang mee, je kunt deze dan ook het best met de hand afwassen. Zo blijft de pan zo lang mogelijk in goede staat.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt gelijkmatig rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. Dankzij de titanium coating is de pan zeer krasvast. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot maximaal 175 graden Celsius.

Minpunten
  • De kunststof greep is minder duurzaam dan rvs en kan smelten. De kunststof greep is minder duurzaam dan RVS en kan smelten.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Wokpan 28 cm.

Tefal Unlimited Wokpan 28 cm. bestaat uit een Losse pan.

Tefal Unlimited Wokpan 28 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Tefal Unlimited Wokpan 28 cm. is gemaakt van Aluminium.

Tefal Unlimited Wokpan 28 cm. is vaatwasmachinebestendig: .

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Unlimited Wokpan 28 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere pannen