1. keuken
  2. WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm.

WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm. van WMF zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

WMF

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

RVS

Vaatwasmachinebestendig

Nee

Omschrijving van WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Met de WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm heb je altijd de juiste pannen in huis. De roestvrijstalen pannen zijn gemaakt van sterk materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen zuren en geen smaak afgeven. De antiaanbaklaag voorkomt dat je eten aanbrandt. De pannen kunnen worden gebruikt op het fornuis tot aan 400°C en in de oven tot aan 250°C. De bodem van de pannen zorgt dat de warmte goed verspreidt en dat het warmteverlies beperkt blijft. Na gebruik kun je de koekenpannen met de hand afwassen. Met deze set heb je altijd de juiste pannen bij de hand voor het bakken van vlees, vis, aardappels of groenten.

Pluspunten
  • De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius. Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 250 graden Celsius. Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en dus gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basis bouwkwaliteit, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm.

WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit een Losse pan.

WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm. is gemaakt van RVS.

WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm. is vaatwasmachinebestendig: Nee.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere pannen