Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm.

Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm kun je grote stukken vlees bakken voor 3 personen. Deze handige pan heb je de hele maaltijd nodig - van het koken tot het bewaren van de restjes. Je kunt de pan ook gemakkelijk in de koelkast zetten, omdat hij niet veel ruimte inneemt zonder de handgreep. De titanium coating maakt de antiaanbaklaag tot wel 6 keer sterker dan bij andere Tefal pannen. Je hebt dus weinig olie of boter nodig en de pan is krasbestendig. Met de Tefal Thermo-Signal stip in de bodem kun je precies zien wanneer de juiste baktemperatuur bereikt is. Om je pan zo lang mogelijk mee te laten gaan, is het aan te raden deze met de hand af te wassen. Let op: er wordt geen afneembare handgreep meegeleverd. Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm kun je gemakkelijk je maaltijd bereiden voor het hele gezin. Hij is krasbestendig, heeft een stevige antiaanbaklaag en je kunt de temperatuur precies regelen met de Tefal Thermo-Signal stip. Bovendien kun je de pan ook in de koelkast zetten, zonder dat je de handgreep eraf moet halen. Was de pan na gebruik met de hand af om de levensduur te verlengen. Let op: er wordt geen afneembare handgreep meegeleverd.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal wordt egaal rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en gebruikt in de oven tot 175 °C. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vast dan andere materialen.

Veelgestelde vragen over Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm.

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm. bestaat uit een Losse pan.

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm. is gemaakt van Aluminium.

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.