1. keuken
  2. WMF Perfect Snelkookpan 4,5 L.

WMF Perfect Snelkookpan 4,5 L.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is WMF Perfect Snelkookpan 4,5 L. van WMF zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties WMF Perfect Snelkookpan 4,5 L.

Merk

WMF

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Nee

Materiaal pan basis

RVS

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van WMF Perfect Snelkookpan 4,5 L.

De WMF Perfect Snelkookpan 4,5 L biedt een perfecte balans tussen kookgemak en een gezond eetpatroon. Dankzij deze pan bereid je ingrediënten eenvoudig en op een korte tijd en worden de vitaminen, mineralen en aroma's behouden. Deze pan is perfect voor het koken voor een gemiddeld gezin, maar ook voor de grote eters. Je mag de pan op alle warmtebronnen gebruiken, ook op inductie. Na het eten plaats je de pan, zonder deksel en greep, gemakkelijk in de vaatwasser. De deksel was je af onder de kraan, om de rubberen onderdelen in goede conditie te houden. Deze snelkookpan is dus een uitkomst voor iedereen die gezond en gemakkelijk wil koken.

Pluspunten
  • Kooktijden tot 70% korter: vitaminen, mineralen en aroma's blijven hierdoor beter bewaard. Plastic handgreep met bajonetsluiting die zorgt voor een stevige en veilige vergrendeling. Kookindicator met oranje ringen die laten je zien hoe de druk wordt opgebouwd.

Minpunten
  • Het heeft geen All-In-One-draaiknop waarmee je een kookstand kiest of de timer instelt. Een stoominzet wordt niet standaard meegeleverd, maar is wel los verkrijgbaar.

Veelgestelde vragen over WMF Perfect Snelkookpan 4,5 L.

WMF Perfect Snelkookpan 4,5 L. bestaat uit een Losse pan.

WMF Perfect Snelkookpan 4,5 L. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Nee

De basis van WMF Perfect Snelkookpan 4,5 L. is gemaakt van RVS.

WMF Perfect Snelkookpan 4,5 L. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop WMF Perfect Snelkookpan 4,5 L. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.