1. keuken
  2. Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm.

Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm.

De Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm is de perfecte keus voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. De pan is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij zeer duurzaam is. Met de titanium coating heb je geen last van ingrediënten die aan de bodem plakken en ook zal de pan niet snel krassen. De Thermo-Signal laat precies zien wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt, zodat je de ingrediënten perfect kunt bakken. Om de levensduur van je Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm te verlengen is het aan te raden de pan na gebruik met de hand af te wassen. Met een beetje zorg zal de pan je nog jarenlang van dienst zijn. De pan is ook nog eens gemakkelijk op te bergen dankzij zijn platte bodem. Dus of je nu een kleine maaltijd voor jezelf wil bereiden of een maaltijd voor drie personen, de Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm is de perfecte keus.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip wordt steeds egaal rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot een temperatuur van 175 graden Celsius. Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm.

Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm. bestaat uit een Losse pan.

Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm. is gemaakt van Aluminium.

Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.