BK Balans Grillpan 28 cm Grijs.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is BK Balans Grillpan 28 cm Grijs. van BK zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties BK Balans Grillpan 28 cm Grijs.

Merk

BK

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van BK Balans Grillpan 28 cm Grijs.

Met de BK Balans Grillpan 28 cm Grijs kun je heerlijk grillen. De pan is voorzien van een keramische baklaag waardoor je ingrediënten niet vast kunnen kleven aan de bodem, en het bereiken van een temperatuur van 400°C is geen probleem. De grilpan is afgewerkt met aluminium, wat ervoor zorgt dat het warmteverdeling gelijkmatig verloopt. Hierdoor warmt de pan snel op voor gebruik en kun je meerdere stukken vlees achter elkaar grillen. Na gebruik is de pan simpelweg in de vaatwasmachine te stoppen voor een grondige reiniging. Met de BK Balans Grillpan 28 cm Grijs gril je op een professionele manier en krijg je elke keer het perfecte eindresultaat. Proef de smaak van echte grillstrepen die je alleen met deze pan kunt bereiken!

Pluspunten
  • Door de diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Balans Grillpan 28 cm Grijs.

BK Balans Grillpan 28 cm Grijs. bestaat uit een Losse pan.

BK Balans Grillpan 28 cm Grijs. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van BK Balans Grillpan 28 cm Grijs. is gemaakt van Aluminium.

BK Balans Grillpan 28 cm Grijs. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop BK Balans Grillpan 28 cm Grijs. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere pannen