1. keuken
  2. BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs.

BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs. van BK zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs.

Merk

BK

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs.

Maak met de BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs grote stukken vlees voor het hele gezin. De keramische baklaag bakt korter en heter tot een temperatuur van 400 °C, waardoor je vitaminen en smaak in je gerecht blijven zitten. Met de krasbestendige antiaanbaklaag gaat je pan langer mee. De aluminium pan is licht van gewicht en zorgt voor een goede warmteverdeling. Verplaats je pan met de koude handgreep veilig naar de eettafel. Na gebruik was je de pan af met lauw water en een beetje afwasmiddel. Bak grote stukken vlees voor het hele gezin met de BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs. De keramische baklaag bakt korter en heter tot een temperatuur van 400 °C waardoor vitaminen en smaak in je gerecht blijven zitten. Met de krasbestendige antiaanbaklaag gaat je pan langer mee. De aluminium pan is licht van gewicht, zorgt voor een goede warmteverdeling en heeft een koude handgreep waarmee je de pan veilig naar de eettafel verplaatst. Na gebruik was je de pan af met lauw water en een beetje afwasmiddel. Bak met de BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs en geniet elke keer weer van je favoriete gerecht.

Pluspunten
  • Door de diameter van 30 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken. Een aluminium pan is licht van gewicht en je kunt het hierdoor gemakkelijk verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs.

BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs. bestaat uit een Losse pan.

BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs. is gemaakt van Aluminium.

BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.