1. keuken
  2. BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. van BK zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

Merk

BK

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs is een krachtige en milieuvriendelijke pan om uw gerechten in te bereiden. De dikke bodem is geschikt voor alle warmtebronnen en warmt snel op met inductie. De keramische aanbaklaag voorkomt krassen en zorgt voor een lange levensduur. De meegeleverde glazen deksel zorgt ervoor dat je het kookproces kunt volgen zonder warmteverlies. Perfect voor het bereiden van shakshouka of jambalaya. De BK Balans hapjespan is gemakkelijk schoon te maken. Je kunt de pan afwassen met de hand of in de vaatwasser. Een lange levensduur is hierdoor gegarandeerd. De stevige handgreep en anti-slip voetjes zorgen voor een stabiele grip en voorkomen dat de pan wegglijdt. Geniet van heerlijke maaltijden met de BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

Pluspunten
  • Met de glazen deksel kun je gerechten langzaam garen en toch het gerecht in de gaten houden zonder warmteverlies. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven ter verhitting tot 160 graden Celsius. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je voedingsmiddelen snel krokant bakt.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. bestaat uit een Losse pan.

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. is gemaakt van Aluminium.

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.