1. keuken
 2. Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen.

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Gietijzer

Vaatwasmachinebestendig

Nee

Omschrijving van Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen.

Met de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen maak je gemakkelijk stoofgerechten voor een gezin van 3 tot 4 personen. De pan is voorzien van een handig condensatiedeksel waardoor je extra mals resultaat krijgt. Deze deksel heeft namelijk noppen aan de binnenkant waardoor het vocht terug de pan inloopt. De dikke bodem zorgt ervoor dat de warmte goed wordt behouden, waardoor deze pan ook geschikt is voor slow cooking. De Tefal LOV lage braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en ovens tot 250 graden Celsius. Wil je nieuwe recepten ontdekken? Scan dan de QR code op de doos en bekijk het E-receptenboek. Na gebruik kun je de pan gemakkelijk met de hand afwassen. Met de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen maak je heerlijke stoofgerechten voor een gezin. Deze braadpan is voorzien van een handig condensatiedeksel voor een extra mals resultaat. Door de dikke bodem is de pan ook geschikt voor slow cooking. Daarnaast is deze pan geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en ovens tot 250 graden Celsius. Scan de QR code op de doos voor het E-receptenboek met nieuwe recepten. Na het gebruik was je de pan gemakkelijk met de hand af.

Pluspunten
 • De bolletjes in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht lekker mals blijft

  .

  De bolletjes in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht lekker mals blijft. Gietijzer geleidt warmte erg goed, hierdoor is de pan zeer geschikt voor het maken van stoofpotten

  .

  Gietijzer leidt warmte erg goed, daardoor is de pan zeer geschikt voor het maken van stoofpotten. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius

  .

  De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is relatief zwaar en verplaats je minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen.

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen. bestaat uit een Losse pan.

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen. is geschikt voor:

 • Inductiekookplaat: Ja
 • Keramische kookplaat: Ja
 • Elektrische kookplaat: Ja
 • Gasfornuis: Ja
 • Oven: Ja

De basis van Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen. is gemaakt van Gietijzer.

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen. is vaatwasmachinebestendig: Nee.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.