Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Pannenset en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Met de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je twee kwalitatieve pannen in huis. Deze set bestaat uit een kleine pan van 24 cm en een grote van 28 cm. Beide pannen zijn gemaakt van 100% gerecycled aluminium en voorzien van een keramische antiaanbaklaag. Hierdoor ben je verzekerd van een lange levensduur. De kleine pan is ideaal om 3 porties aardappelschijfjes te bakken. In de grote pan bak je grote malse stukken vlees. Door het lichte gewicht is deze set ook eenvoudig te verplaatsen. Met de bekende Tefal Thermo-Signal stip weet je precies wanneer je pannen op temperatuur zijn. Voor het beste resultaat, reinig je de pannen `t best met de hand. Zo weet je zeker dat je lange tijd plezier hebt van je Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip wordt even rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 175 graden Celsius. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan. Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit een Pannenset.

Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm. is gemaakt van Aluminium.

Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.