1. keuken
 2. Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm.

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm.

Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm bak je milieubewuster. Deze pan is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waardoor je een duurzame bakervaring hebt. In deze pan bak je gemakkelijk 3 kleine stukken vlees, dankzij de krachtige 5-delige keramische antiaanbaklaag. Daarnaast is de pan krasbestendig, waardoor hij langer meegaat. De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm mag op alle warmtebronnen gebruikt worden, waaronder in de oven tot 250 graden Celsius. Met de Tefal Thermo-Signal stip kun je precies zien wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Zo hoef je niet meer je hand boven de pan te houden om de temperatuur te checken. Na gebruik reinig je de pan met de hand. Zo behoud je de lange levensduur van de pan.

Pluspunten
 • Je kookt milieubewust, dankzij het 100 procent gerecycled aluminium materiaal

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius. Je kookt milieubewust, dankzij het 100 procent gerecycled aluminium materiaal

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius. Je kookt milieuverantwoord dankzij het 100 procent gerecyclede aluminium materiaal

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius.

Minpunten
 • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor je ovenhandschoenen nodig hebt.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm.

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm. bestaat uit een Losse pan.

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm. is geschikt voor:

 • Inductiekookplaat: Ja
 • Keramische kookplaat: Ja
 • Elektrische kookplaat: Ja
 • Gasfornuis: Ja
 • Oven: Ja

De basis van Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm. is gemaakt van Aluminium.

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.