1. keuken
  2. KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm. van KitchenAid zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Pannenset en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm.

Merk

KitchenAid

 

Losse pan of pannenset

 

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm.

Met de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm heb je een pannenset van topkwaliteit in huis. De pan van 20 centimeter is perfect om groentes in te bakken, terwijl je in de pan van 28 centimeter ruimte hebt voor 3 of 4 stukken vlees of een grote portie aardappelen. Daarnaast heb je dankzij de anti-aanbaklaag minder olie of boter nodig tijdens het koken, waardoor je gezondere gerechten bereidt. Ook met het verplaatsen van de pannen hoef je je geen zorgen te maken: de kunststof handgreep blijft koel tijdens het koken. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen en makkelijk te reinigen in de vaatwasmachine. Zo heb je na het koken geen omkijken meer naar de afwas.

Pluspunten
  • De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160°C. De pannen zijn geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160°C. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken, dankzij de anti-aanbaklaag. Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken door de anti-aanbaklaag. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en hierdoor makkelijk te verplaatsen. Aluminium pannen zijn licht en makkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisbouwkwaliteit, wat er voor zorgt dat ze sneller slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm. bestaat uit een Pannenset.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm. is gemaakt van Aluminium.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.