Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm heb je alles wat je nodig hebt voor een gezond en duurzaam kookavontuur. De set bestaat uit twee milieubewuste koekenpannen gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium. Met de kleine koekenpan van 24 cm bak je aardappelen en met de grote koekenpan van 28 cm bereid je grotere stukken vlees. De sterke 5-delige keramische baklaag is vrij van schadelijke chemische stoffen. Zo maak je gezonde en smaakvolle maaltijden. Daarnaast is de koekenpan uitgerust met een Thermo-Signal stippen die effen rood kleurt wanneer de pan warm genoeg is. Je hoeft dus niet meer je hand boven de pan te houden om te zien of de temperatuur goed is. Na gebruik kun je de pannen makkelijk in de vaatwasser zetten. Deze Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is een aanwinst voor je keuken.

Pluspunten
  • Met een extra koekenpan kun je tegelijkertijd aardappelen en vlees bakken. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de geschikte baktemperatuur bereikt is.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan de midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit een Losse pan.

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. is gemaakt van Aluminium.

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.