WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm. van WMF zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm.

Merk

WMF

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Nee

Materiaal pan basis

RVS

Vaatwasmachinebestendig

Omschrijving van WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm.

Met de WMF Wok/Wadjan Macao 36 cm 4-delig realiseer je de perfecte Aziatische smaak in je keuken. Deze complete wokset is gemaakt van zeer duurzaam 18/10 roestvrijstaal en is geschikt voor gas-, inductie-, keramische en elektrische warmtebronnen. Door de glazen deksel heb je altijd zicht op je ingrediënten en heb je alle controle over de bereiding. Of je nu gaat wokken of stomen, de WMF Wok/Wadjan Macao 36 cm 4-delig zorgt ervoor dat je al je Aziatische gerechten precies de juiste smaak geeft. Deze pan is daarnaast ook nog eens vaatwasmachinebestendig. Geniet van heerlijke Aziatische gerechten met de WMF Wok/Wadjan Macao 36 cm 4-delig. Met de WMF Wok/Wadjan Macao 36 cm 4-delig breng je de smaak van Azië naar je eigen keuken. De verschillende onderdelen zijn gemaakt van zeer duurzaam 18/10 roestvrijstaal zodat je er jarenlang mee doet. Of je nu kiest voor wokken of stomen, de WMF Wok/Wadjan Macao 36 cm 4-delig garandeert dat je ingrediënten optimaal bewerkt worden. De glazen deksel zorgt ervoor dat je altijd zicht hebt op je gerechten en je kunt de bereiding perfect in de gaten houden. De WMF Wok/Wadjan Macao 36 cm 4-delig is geschikt voor alle warmtebronnen en is daarnaast ook nog eens vaatwasmachinebestendig. Proef de smaak van Azië met de WMF Wok/Wadjan Macao 36 cm 4-delig.

Pluspunten
 • Deze pan heeft een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat

  .

  Gebruik de set om gerechten te stoomen en te wokken. Geschikt voor gas, inductie, keramische en elektrische warmtebronnen.

Minpunten
 • De wok heeft geen steelhandvat, wat het aantal manieren waarop hij tijdens het wokken kan worden vastgehouden beperkt

  .

  Sommigen geven de voorkeur aan een pan met antiaanbaklaag.

Veelgestelde vragen over WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm.

WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm. bestaat uit een Losse pan.

WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm. is geschikt voor:

 • Inductiekookplaat: Ja
 • Keramische kookplaat: Ja
 • Elektrische kookplaat: Ja
 • Gasfornuis: Ja
 • Oven: Nee

De basis van WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm. is gemaakt van RVS.

WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm. is vaatwasmachinebestendig: .

Wij hebben onderzocht bij welke webshop WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.