Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm. van Le Creuset zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm.

Merk

Le Creuset

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm.

De Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm combineert traditioneel smeedwerk met moderne technieken. De dikke bodem en de geanodiseerde buiten- en binnenkant van de pan zorgen voor een optimale warmteverdeling. Zo kun je snel en gelijkmatig bakken. De antiaanbaklaag is sterk en voldoet aan alle voedsel- en productvoorschriften. De Le Creuset crepespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daardoor kromtrekt de pan niet en zal hij jarenlang meegaan. Met deze robuuste pannenkoekenpan kun je een professionele maaltijd bereiden die je met een gerust hart kunt opeten. Laat je verrassen door de duurzaamheid en kwaliteit van deze crepespan en geniet van heerlijke, gezonde pannenkoeken.

Pluspunten
  • Je hebt levenslange garantie op deze pan van Le Creuset. Je hebt weinig vet nodig bij het bakken in een pan met anti-aanbaklaag, hierdoor is je bereiding een stuk gezonder. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Je hebt levenslange garantie op deze pan van Le Creuset. Je hebt weinig vet nodig bij het bakken in een pan met anti-aanbaklaag, hierdoor is je bereiding een stuk gezonder. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Minpunten
  • Een metalen greep warmt snel op, dus wees voorzichtig bij het vastpakken van de pan.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm.

Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm. bestaat uit een Losse pan.

Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm. is gemaakt van Aluminium.

Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere pannen