1. keuken
  2. Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm.

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm. van Demeyere zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Pannenset en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm.

Merk

Demeyere

 

Losse pan of pannenset

 

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm.

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm biedt je de perfecte combinatie van gemak en kwaliteit. Met deze set haal je twee koekenpannen in huis, een van 20 cm en een van 24 cm. De 5 millimeter dikke aluminium bodem zorgt ervoor dat de warmte snel wordt geleidt. Ook hebben de pannen een anti-aanbaklaag waardoor je weinig olie of boter nodig hebt. Hierdoor bakken je stukjes vlees en aardappelen niet aan. Gebruik nooit metaal kookgerei, dit kan de anti-aanbaklaag beschadigen. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Je kunt de pannen in de vaatwasser wassen, maar voor een langere levensduur is het aan te raden om de pannen met de hand af te wassen.

Pluspunten
  • De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 150 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag. Aluminium pannen zijn licht van gewicht, je verplaatst hierdoor makkelijker. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 150 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag. Aluminium pannen zijn licht van gewicht, je verplaatst ze hierdoor gemakkelijker. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 150 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag. Aluminium pannen zijn licht van gewicht, hierdoor verplaats je ze gemakkelijker. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebron.

Minpunten
  • De antiaanbaklaag is niet krasvast.

Veelgestelde vragen over Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm.

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm. bestaat uit een Pannenset.

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm. is gemaakt van Aluminium.

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.