Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm.

Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm is de perfecte keuze om een gezonde maaltijd voor 4 personen te bereiden. De antiaanbaklaag is sterk en langdurig. Hierdoor heb je minder olie of vet nodig voor een krokante bite. De pan is gemaakt van 100% gerecycled aluminium, wat betekent dat je indirect een bijdrage levert aan een beter milieu. Bovendien is de pan gemakkelijk te verplaatsen door het lage gewicht. De rode stip in het midden van de pan, de Tefal Thermo-Signal, verkleurt naar rood wanneer de juiste baktemperatuur wordt bereikt. Hierdoor weet je precies wanneer je het vlees in de pan kunt leggen. Na het bakken reinig je de pan gemakkelijk onder de kraan. Met de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm maak je een gezonde maaltijd voor 4 personen. De sterke antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je minder olie of vet nodig hebt. De pan is gemaakt van 100% gerecycled aluminium voor een beter milieu. Het lichte gewicht maakt het gemakkelijk om de pan te verplaatsen. De Tefal Thermo-Signal verkleurt van rood als de juiste baktemperatuur wordt bereikt. Na het bakken reinig je de pan gemakkelijk onder de kraan. De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm is een uitstekende keuze voor een gezonde maaltijd voor 4 personen.

Pluspunten
  • Door de diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 175 graden Celsius. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm.

Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm. bestaat uit een Losse pan.

Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm. is gemaakt van Aluminium.

Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.