Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Nee

Omschrijving van Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm.

Met de Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm kun je heerlijk koken. Deze pan is perfect geschikt om stukken vlees, vis, groenten en meer te grillen. De Titanium coating voorkomt dat ingrediënten vastplakken en dat de pan krasvast is. Je kunt zelfs metalen keukenhulpen gebruiken zonder dat de pan beschadigd raakt. Dankzij de Thermo-Signal in de bodem van de pan weet je precies wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Deze kleurt namelijk effen rood bij de juiste temperatuur. Voor een lange levensduur was je de Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm het best met de hand af. Zo blijft de grillpan in perfecte staat en kun je nog jarenlang genieten van de heerlijke gerechten die je er mee maakt. Grill je liever buiten? Geen probleem! De pan is ook geschikt voor gebruik op de barbecue.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt vlak rood wanneer de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 175 graden Celsius. Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken dankzij de anti-aanbaklaag.

Minpunten
  • Aluminum houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm.

Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm. bestaat uit een Losse pan.

Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm. is gemaakt van Aluminium.

Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm. is vaatwasmachinebestendig: Nee.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere pannen