1. keuken
  2. Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm.

Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

RVS

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm.

De Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm is een handige, grote pan die geschikt is voor het hele gezin. Je kunt er stukken vlees en aardappels in bakken en het is ook handig als je een stuk vlees aanbraadt en daarna laat garen in de oven. Het grote voordeel van deze pan is de Tefal Thermo-Signal, waardoor je precies weet wanneer de pan warm genoeg is om in te bakken. Hierdoor kun je altijd de juiste temperatuur instellen. De antiaanbaklaag maakt de pan ook heel erg handig. Hierdoor heb je minder vet nodig bij het bakken en eet je dus gezonder. Na gebruik is de pan makkelijk schoon te maken. Je kunt deze gewoon in de vaatwasmachine doen. Wil je de pan lang gebruiken? Dan is het aan te raden om `m met de hand af te wassen. Met de Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm kun je dus makkelijk en gezond koken voor het hele gezin!

Pluspunten
  • Met een diameter van 30 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt even rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en is te gebruiken in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm.

Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm. bestaat uit een Losse pan.

Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm. is gemaakt van RVS.

Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.