WMF Durado Koekenpan 24 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is WMF Durado Koekenpan 24 cm. van WMF zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties WMF Durado Koekenpan 24 cm.

Merk

WMF

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

RVS

Vaatwasmachinebestendig

Nee

Omschrijving van WMF Durado Koekenpan 24 cm.

De WMF Durado Koekenpan 24 cm biedt je een uitstekende kookervaring. De pan heeft een stevige basis van roestvrij staal, wat de pan sterk en bestendig maakt tegen zuren en geen smaak afgeeft. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat vlees niet aanbakt en de handgreep biedt comfort tijdens het koken. Ook is de pan erg hittebestendig, waardoor je deze tot aan 400 graden Celsius op het fornuis en tot aan 250 graden Celsius in de oven kunt gebruiken. Daarnaast houdt de universele bodem de warmte gelijkmatig vast en verspreidt deze over het oppervlak. De koekenpan is eenvoudig schoon te maken, mits je deze handmatig afwast.

Pluspunten
  • De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag. Een aluminium pan is licht van gewicht en verplaats je hierdoor makkelijker. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag. Een aluminium pan is licht van gewicht en verplaats je hierdoor gemakkelijker. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag. Een aluminium pan is licht van gewicht en je kunt hiermee gemakkelijker verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en bovenklasse pan.

Veelgestelde vragen over WMF Durado Koekenpan 24 cm.

WMF Durado Koekenpan 24 cm. bestaat uit een Losse pan.

WMF Durado Koekenpan 24 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van WMF Durado Koekenpan 24 cm. is gemaakt van RVS.

WMF Durado Koekenpan 24 cm. is vaatwasmachinebestendig: Nee.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop WMF Durado Koekenpan 24 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.