1. keuken
  2. WMF Function 4 Hoog 16 cm.

WMF Function 4 Hoog 16 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is WMF Function 4 Hoog 16 cm. van WMF zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties WMF Function 4 Hoog 16 cm.

Merk

WMF

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

RVS

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van WMF Function 4 Hoog 16 cm.

De WMF Function 4 Hoog 16 cm is een pan met een handige deksel met 4 standen. Met deze pan kan je gemakkelijk je eten afgieten zonder de deksel eraf te halen. De deksel heeft kleine en grote gaatjes voor het afgieten van bijvoorbeeld rijst en pasta. Maar ook een grote opening voor het afgieten van aardappelen en een dichte stand om de stoom in de pan te houden. De pan heeft een inhoud van 1,9 liter en is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en de oven. Met de holle handgrepen kan je de pan gemakkelijk verplaatsen tijdens het koken, zonder dat de handgrepen heet worden. In de pan zit een handige maataanduiding, zodat je direct de juiste hoeveelheid water kan afmeten. Na gebruik kan je de pan gewoon in de vaatwasser zetten. Met de WMF Function 4 Hoog 16 cm maak je gemakkelijk je favoriete gerechten klaar. Door de handige deksel met 4 standen, de holle handgrepen en de maataanduiding kom je er nooit meer naast. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen en is deze na gebruik eenvoudig schoon te maken. Probeer het zelf en ervaar het gemak van de WMF Function 4 Hoog 16 cm.

Pluspunten
  • Met een kookpan van 1,9 liter maak je gemiddeld pasta voor 2 tot 3 personen. Met het afgietsysteem kun je de deksel vergrendelen, waardoor je gemakkelijk en veilig hete vloeistoffen kunt afgieten. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en is geschikt voor gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius zonder deksel.

Minpunten
  • Een roestvrijstalen pan verwarmt niet snel.

Veelgestelde vragen over WMF Function 4 Hoog 16 cm.

WMF Function 4 Hoog 16 cm. bestaat uit een Losse pan.

WMF Function 4 Hoog 16 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van WMF Function 4 Hoog 16 cm. is gemaakt van RVS.

WMF Function 4 Hoog 16 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop WMF Function 4 Hoog 16 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere pannen