Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm is de perfecte keuze voor gezond en gemakkelijk koken! Met de extra titanium baklaag kun je met minimale boter tot 3 hamburgers bakken. De baklaag is 3x sterker dan andere Tefal koekenpannen, waardoor krassen voorkomen worden. Bovendien geeft de Tefal Thermo-Signal je een seintje wanneer de pan de juiste temperatuur heeft. Na gebruik was je de koekenpan met de hand af om de levensduur te verlengen. Daarnaast is de bodem van de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm verrijkt met een speciale laag die zorgt voor een optimale verdeling van de warmte. Hierdoor blijft je gerecht langer warm en is het minder kans op kleverige restjes. Bovendien is deze laag ook nog eens extra sterk, waardoor de koekenpan langer meegaat. Dit maakt deze koekenpan de perfecte keuze voor gezond en gemakkelijk koken.

Pluspunten
  • De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius. Deze bakpan heeft een antiaanbaklaag waardoor je weinig olie of boter hoeft te gebruiken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood zodra de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm. bestaat uit een Losse pan.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm. is gemaakt van Aluminium.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.