1. apparaten
  2. Kenwood BM350.

Kenwood BM350.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Kenwood BM350.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Kenwood BM350. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Kenwood BM350.

Merk

Kenwood

Garantie

2 jaar

Gewicht

8068 g

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Wit, Zilver

Vermogen

645 W

Afmetingen

Hoogte: 31,5 cm

Breedte: 39 cm

Diepte: 28 cm

Omschrijving van Kenwood BM350.

Met de Kenwood BM350 bak je elke dag vers brood dat helemaal aan jouw smaak voldoet. Deze multifunctionele broodbakmachine heeft 14 programma's en een signaaltoon voor extra ingrediënten. De convectieventilator zorgt voor een knapperige korst, dat je met een druk op de knop helemaal naar je eigen smaak kunt aanpassen. Met de timer kun je de machine tot 12 uur van te voren aanzetten, waardoor je elk gewenst moment vers brood op tafel kunt zetten. Hiernaast heeft de BM350 ook een snel programma, waarmee je binnen een uur een heerlijk brood hebt gebakken. Mocht je niet op tijd thuis zijn om het brood uit de machine te halen, dan gaat de warmhoudfunctie voor je aan het werk. Hierdoor blijft het brood warm en droogt het niet uit. Verder kun je kiezen uit 3 verschillende maten brood, namelijk 500, 750 en 1000 gram. En dankzij de afneembare deksel is het apparaat makkelijk schoon te maken. Geniet dagelijks van versgebakken brood, gemaakt met de Kenwood BM350.

Pluspunten
  • 12 programma's voor onder andere brood, deeg, jam en cake. Afneembare deksel voor eenvoudig schoonmaken. Verschillende formaten brood. Translated: 12 programma's voor onder andere brood, deeg, jam en cake. Afneembare deksel voor eenvoudig schoonmaken. Verschillende formaten brood.

Veelgestelde vragen over Kenwood BM350.

Ja, er zit garantie op Kenwood BM350.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Kenwood BM350. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 31,5 cm

Breedte: 39 cm

Diepte: 28 cm

Gewicht: 8068 g

Kenwood BM350. komt in het Wit, Zilver en het is gemaakt van Kunststof, Metaal.

Kenwood BM350. heeft een vermogen van 645 W.

Je kunt Kenwood BM350. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.