DOMO B-Smart DO961T Broodrooster.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met DOMO B-Smart DO961T Broodrooster.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de DOMO B-Smart DO961T Broodrooster. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties DOMO B-Smart DO961T Broodrooster.

Merk

Domo

Garantie

2 jaar

Gewicht

1,76 kg

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Vermogen

1350 W

Afmetingen

Hoogte: 22,6 cm

Breedte: 44,6 cm

Diepte: 23 cm

Omschrijving van DOMO B-Smart DO961T Broodrooster.

De DOMO B-Smart DO961T Broodrooster is perfect als je snel en efficiënt toast wilt bereiden voor het hele gezin. Het apparaat heeft namelijk een vermogen om 4 boterhammen tegelijk te roosteren. Handig als je geen tijd hebt voor een langdurig ontbijt. Ook het ontdooien van 4 boterhammen tegelijk is geen enkel probleem. En oud brood krijgt weer een lekkere smaak met het verwarmingsprogramma. De kruimels die tijdens het roosteren van de toast vrijkomen, vang je gemakkelijk op in de uitschuifbare kruimelbak. Zo voorkom je dat het in het apparaat verbrandt en het schoonmaakwerk aanzienlijk vermindert. Mocht er toch eens een boterham aanbranden, dan is er ook een stopfunctie die de toast uit de sleuven schiet waardoor deze niet verbrandt.

Pluspunten
  • Met de 6 standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt. Met de 2 lange sleuven rooster je 4 sneetjes brood tegelijkertijd. Dankzij de uitschuifbare kruimellade maak je het broodrooster na gebruik gemakkelijk schoon.

Veelgestelde vragen over DOMO B-Smart DO961T Broodrooster.

Ja, er zit garantie op DOMO B-Smart DO961T Broodrooster.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

DOMO B-Smart DO961T Broodrooster. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 22,6 cm

Breedte: 44,6 cm

Diepte: 23 cm

Gewicht: 1,76 kg

DOMO B-Smart DO961T Broodrooster. komt in het Zwart en het is gemaakt van Kunststof.

DOMO B-Smart DO961T Broodrooster. heeft een vermogen van 1350 W.

Je kunt DOMO B-Smart DO961T Broodrooster. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.