Inventum BM125.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Inventum BM125.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Inventum BM125. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Inventum BM125.

Merk

Inventum

Garantie

2 jaar

Gewicht

6,7 kg

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Vermogen

700 W

Afmetingen

Hoogte: 27,5 cm

Breedte: 21,5 cm

Diepte: 37,5 cm

Omschrijving van Inventum BM125.

De Inventum BM125 is een multifunctionele broodbakmachine waarmee je altijd van vers brood kunt genieten. De machine heeft 12 automatische programma's waarvan je de perfecte selecteert voor het soort brood dat je wil bakken. Glutenvrij, volkoren of juist lekker zoet? De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast biedt de BM125 ook mogelijkheden om andere lekkernijen mee te bakken zoals cake of jam. Met de 2 bakblikken die bij de machine worden geleverd kun je in één keer twee verschillende smaken bakken. Zo heb je altijd voldoende lekkers om te delen met familie en vrienden. De Inventum BM125 is de perfecte machine voor iedereen die graag van vers gebakken brood wil genieten. Laat je verrassen door de veelzijdigheid wat deze machine je te bieden heeft. Probeer het vandaag nog!

Pluspunten
  • In het dubbele bakblik kun je tegelijkertijd 2 broden of 1 grote bakken. De broodbakmachine heeft 12 verschillende bakprogramma's. De bakblikken met antiaanbaklaag zijn uitneembaar waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn.

Veelgestelde vragen over Inventum BM125.

Ja, er zit garantie op Inventum BM125.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Inventum BM125. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 27,5 cm

Breedte: 21,5 cm

Diepte: 37,5 cm

Gewicht: 6,7 kg

Inventum BM125. komt in het Zwart en het is gemaakt van Kunststof.

Inventum BM125. heeft een vermogen van 700 W.

Je kunt Inventum BM125. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.