Princess 142396 Black Steel.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Princess 142396 Black Steel.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Princess 142396 Black Steel. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Princess 142396 Black Steel.

Merk

Princess

Garantie

2 jaar

Gewicht

1,2 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Zwart

Vermogen

950 W

Afmetingen

Hoogte: 18 cm

Breedte: 17 cm

Diepte: 28 cm

Omschrijving van Princess 142396 Black Steel.

Met de Princess Black Steel 142396 krijg je jouw perfect geroosterde brood. Dankzij het unieke ontwerp kun je de knapperigheid van je brood precies zo instellen als je wil. De twee platte platen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor het brood gelijkmatig en knapperig uit de Princess Black Steel komt. Daarnaast heeft de Princess Black Steel een unieke opwarmfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat je boterhammen weer opwarmt zonder verlies van smaak. Ook kun je de roostertijd met de drie knopjes en de cancel functie aanpassen. Zo krijg je precies het brood dat je wil. De kruimellade vangt alle kruimels op tijdens het bakken, zodat je ze in één keer weg kunt gooien en je jouw broodrooster gemakkelijk schoon houdt. Met de Princess Black Steel 142396 krijg je altijd jouw perfect geroosterde brood. Met de Princess Black Steel 142396 kun je de knapperigheid van jouw brood precies zo instellen als je wil. Dankzij de 6 standen heb je alle vrijheid om het helemaal naar jouw smaak te bakken. Daarnaast is er een handige opwarmfunctie, waarmee je jouw afgekoelde broodjes weer warm kunt maken. Ook kun je de roostertijd aanpassen met de drie knopjes en de cancel functie. Zo krijg je precies het brood dat je wil. Om jouw broodrooster gemakkelijk schoon te maken, is er ook een kruimellade. Deze vangt alle kruimels op tijdens het bakken, zodat je ze in één keer weg kunt gooien. Met de Princess Black Steel 142396 krijg je altijd jouw perfect geroosterde brood.

Pluspunten
  • Je stelt de knapperigheid van je broodje in met de 6 standen. De kruimellade vangt alle kruimels op, zodat je ze daarna gemakkelijk weg kan gooien. Met de opwarmfunctie ontdooi je bevroren broodjes.

Veelgestelde vragen over Princess 142396 Black Steel.

Ja, er zit garantie op Princess 142396 Black Steel.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Princess 142396 Black Steel. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 18 cm

Breedte: 17 cm

Diepte: 28 cm

Gewicht: 1,2 kg

Princess 142396 Black Steel. komt in het Zwart en het is gemaakt van Metaal.

Princess 142396 Black Steel. heeft een vermogen van 950 W.

Je kunt Princess 142396 Black Steel. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.