Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Nee

Omschrijving van Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm.

Met de Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm haal je een milieuvriendelijke pan in huis. Deze pan is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium. De krasbestendige titanium coating zorgt ervoor dat je de pan lang kunt gebruiken, zelfs met een metalen keukenhulp. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 175 graden Celsius. Je gebruikt de pan voor het bereiden van eenpansgerechten voor 4 personen. Met de glazen deksel laat je gerechten langzaam garen. Dankzij de handige schenkrand giet je vocht gemakkelijk af. Bovendien heeft de pan een Thermo-Signal stip op de bodem, deze kleurt effen rood wanneer hij de juiste baktemperatuur bereikt. Zo weet je precies wanneer je het eten in de pan moet doen. De Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm is dus de perfecte pan voor het bereiden van lekkere maaltijden.

Pluspunten
  • Met het glazen deksel kook je gerechten langzaam en kun je het gerecht in de gaten houden zonder warmteverlies. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt egaal rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • De pan is niet vaatwasserbestendig, maar reinig je met de hand.

Veelgestelde vragen over Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm.

Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm. bestaat uit een Losse pan.

Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm. is gemaakt van Aluminium.

Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm. is vaatwasmachinebestendig: Nee.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.