Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm. van Tefal zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm.

Merk

Tefal

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

RVS

Vaatwasmachinebestendig

Omschrijving van Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm.

De Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm is de perfecte keuze voor iedereen die houdt van de smaak van een wokgerecht. Deze innovatieve wokpannen combineert een perfecte bereiding met een duurzame levensduur. Dankzij de Tefal Thermo-Signal stip weet je precies wanneer je de ingrediënten in de pan doet voor de perfecte bereiding. De stip kleurt namelijk effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Daarnaast is de pan voorzien van een antiaanbaklaag, waardoor je weinig vet nodig hebt voor het bereiden van je gerecht. Na gebruik is de Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm eenvoudig schoon te maken. Je kunt de pannen zowel in de vaatwasser als met de hand wassen. Als je de pan met de hand wast, gaat hij langer mee en blijft hij zo langer in goede staat. Met de Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm bereid je op een gezonde en duurzame manier heerlijke wokgerechten. Een must-have voor de keuken!

Pluspunten
 • De Tefal Thermo-Signal stip wordt even rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en ovengebruik tot maximaal 175 graden Celsius. Je hebt weinig olie of boter nodig voor het bakken dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan

  .

  Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan

  .

  Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig.

Veelgestelde vragen over Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm.

Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm. bestaat uit een Losse pan.

Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm. is geschikt voor:

 • Inductiekookplaat: Ja
 • Keramische kookplaat: Ja
 • Elektrische kookplaat: Ja
 • Gasfornuis: Ja
 • Oven: Ja

De basis van Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm. is gemaakt van RVS.

Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm. is vaatwasmachinebestendig: .

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere pannen