BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm. van BK zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm.

Merk

BK

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm.

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm haal je een solide set kookgerei in huis. De pannen hebben een sterke en gladde keramische baklaag waardoor ze krasbestendig zijn. Je gebruikt minder olie of boter bij je bereidingen en je kunt de pannen op alle warmtebronnen gebruiken. Ook kun je ze in de oven zetten tot aan 160 graden celsius. Je kunt de koekenpannen gebruiken voor het bakken van aardappelen en vlees. De wokpan is ideaal voor het roerbakken van groenten. Daarnaast kun je het gerecht langer warm houden wanneer je bezoek bijvoorbeeld verlaat is. Na gebruik kun je de pannen in de vaatwasser zetten voor een gemakkelijke schoonmaak. Zo beschik je met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm over een veelzijdige set kookgerei. Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm haal je een veelzijdige set kookgerei in huis. De keramische baklaag is sterk en glad waardoor je minder olie of boter nodig hebt bij je bereidingen. De pannen kun je op alle warmtebronnen gebruiken, je kunt ze ook in de oven zetten tot aan 160 graden Celsius. Zo kun je het gerecht langer warm houden wanneer je bezoek bijvoorbeeld verlaat is. De koekenpannen zijn ideaal voor het bakken van aardappelen en vlees. De wokpan is perfect voor het roerbakken van groenten. Na gebruik kun je de pannen in de vaatwasser zetten voor een gemakkelijke schoonmaak. Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm beschik je over een solide set kookgerei.

Pluspunten
 • In deze pannenset zit ook een wokpan, zodat je vlees en groenten roerbakt

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius. In deze pannenset zit ook een wokpan, zodat je vlees en groenten gestoofd kunt maken

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius.

Minpunten
 • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm. bestaat uit een Losse pan.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm. is geschikt voor:

 • Inductiekookplaat: Ja
 • Keramische kookplaat: Ja
 • Elektrische kookplaat: Ja
 • Gasfornuis: Ja
 • Oven: Ja

De basis van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm. is gemaakt van Aluminium.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.