1. apparaten
  2. Bourgini Panter Broodrooster.

Bourgini Panter Broodrooster.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Bourgini Panter Broodrooster.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Bourgini Panter Broodrooster. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Bourgini Panter Broodrooster.

Merk

Bourgini

Garantie

2 jaar

Gewicht

2,2 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Meerkleurig

Vermogen

Afmetingen

Hoogte: 18,5 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 17,5 cm

Omschrijving van Bourgini Panter Broodrooster.

Met de Bourgini Panter Broodrooster geef je een wilde twist aan je keuken. De broodrooster is voorzien van een panterprint, waardoor het een eyecatcher is in je keuken. Je kunt de sneetjes zo donker of licht maken als je zelf wilt, dankzij de instelbare bruiningsgraad. De ontdooifunctie zorgt er bovendien voor dat je ook bevroren brood in de toaster kunt stoppen. Bovendien heeft de toaster een hoge broodlift, zodat je de sneetjes er veilig uit kunt halen. Na afloop is de uitneembare kruimellade eenvoudig uit te leeg en te reinigen. Kortom, de Bourgini Panter Broodrooster geeft je keuken een wilde look en zorgt ervoor dat je dagelijks geniet van lekkere, geroosterde sneetjes.

Pluspunten
  • Dankzij de extra brede sleuven kun je ook gemakkelijk dikke sneden brood roosteren. Je bevroren brood ontdooit in een mum van tijd dankzij de ontdooifunctie. Dankzij de uitschuifbare kruimellade is het broodrooster na gebruik gemakkelijk schoon te maken.

Veelgestelde vragen over Bourgini Panter Broodrooster.

Ja, er zit garantie op Bourgini Panter Broodrooster.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Bourgini Panter Broodrooster. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 18,5 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 17,5 cm

Gewicht: 2,2 kg

Bourgini Panter Broodrooster. komt in het Meerkleurig en het is gemaakt van Metaal.

Bourgini Panter Broodrooster. heeft een vermogen van .

Je kunt Bourgini Panter Broodrooster. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.