KitchenAid Artisan Broodrooster Amandelwit 2-slots.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met KitchenAid Artisan Broodrooster Amandelwit 2-slots.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de KitchenAid Artisan Broodrooster Amandelwit 2-slots. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties KitchenAid Artisan Broodrooster Amandelwit 2-slots.

Merk

KitchenAid

Garantie

2 jaar

Gewicht

5 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Wit

Vermogen

1250 W

Afmetingen

Hoogte: 22,5 cm

Breedte: 18 cm

Diepte: 33 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Broodrooster Amandelwit 2-slots.

De KitchenAid Artisan Broodrooster Amandelwit 2-slots is een stijlvolle toevoeging aan je keuken. De broodrooster heeft een verfijnd, amandelwit ontwerp dat een klassieke look geeft. Met een ingebouwde beveiliging tegen oververhitting en een verwijderbare crumb-tray is deze broodrooster eenvoudig schoon te houden. De KitchenAid Artisan Broodrooster heeft een eenvoudig te bedienen bedieningspaneel met knoppen voor brood, bagels en muffins. Je kunt de broodrooster instellen op verschillende standen om te bereiken wat je precies wilt. Met de keuzes voor licht, medium en donker kun je zelf de gewenste kleur en knapperigheid van het brood bepalen. Daarnaast heeft de broodrooster ook een ‘Lift & Look’-functie, waarmee je het brood tijdens het toasten kunt bekijken zonder het proces te onderbreken.

Pluspunten
  • Met de 7 standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt. Met de 7 standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt. Het broodrooster heeft automatische programma's voor bagels, tosti's en ontdooien. Het broodrooster heeft automatische programma's voor bagels, tosti's en ontdooien. Met de meegeleverde tostiklemmen maak je ook tosti's/croque monsieurs. Met de meegeleverde tostiklemmen maak je ook tosti's/croque monsieurs.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Broodrooster Amandelwit 2-slots.

Ja, er zit garantie op KitchenAid Artisan Broodrooster Amandelwit 2-slots.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

KitchenAid Artisan Broodrooster Amandelwit 2-slots. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 22,5 cm

Breedte: 18 cm

Diepte: 33 cm

Gewicht: 5 kg

KitchenAid Artisan Broodrooster Amandelwit 2-slots. komt in het Wit en het is gemaakt van Metaal.

KitchenAid Artisan Broodrooster Amandelwit 2-slots. heeft een vermogen van 1250 W.

Je kunt KitchenAid Artisan Broodrooster Amandelwit 2-slots. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.