SMEG TSF02BLEU Zwart.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met SMEG TSF02BLEU Zwart.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de SMEG TSF02BLEU Zwart. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties SMEG TSF02BLEU Zwart.

Merk

SMEG

Garantie

2 jaar

Gewicht

3,36 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Zwart

Vermogen

1500 W

Afmetingen

Hoogte: 21,5 cm

Breedte: 20,8 cm

Diepte: 39,4 cm

Omschrijving van SMEG TSF02BLEU Zwart.

De SMEG TSF02BLEU Zwart is een handige broodrooster die je brood in 1 keer krokant maakt. De bediening is eenvoudig door de hendel omlaag te duwen en de 6 standen helpen je om het brood naar jouw wens te roosteren. De twee sleuven zorgen ervoor dat je meteen 4 sneetjes brood klaarmaakt. Daarnaast heb je ook nog de verwarm- en ontdooifunctie, die je helpt bij het verwarmen en ontdooien van het brood zonder dat het krokant wordt. Deze Smeg broodrooster is een perfecte aanvulling voor je keuken om je brood en andere hapjes krokant te maken. De SMEG TSF02BLEU Zwart is een multifunctionele en gebruiksvriendelijke broodrooster. Met de 6 verschillende standen bepaal je hoe krokant je brood wordt. Daarnaast heb je ook nog de verwarm- en ontdooifunctie, waarmee je hapjes kunt verwarmen en ontdooien zonder dat ze krokant worden. De twee sleuven maken het mogelijk om meteen 4 sneetjes tegelijk te roosteren. Bovendien is de bediening eenvoudig dankzij de hendel die je omlaag duwt om het brood te roosteren en die automatisch omhoog komt zodra het brood klaar is. De SMEG TSF02BLEU Zwart is dus de perfecte aanvulling op je keuken.

Pluspunten
 • Dankzij het vermogen van 1500 watt zijn je sneetjes brood snel geroosterd

  .

  Met de 6 standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt

  .

  Dankzij de 2 lange sleuven rooster je 4 sneetjes brood tegelijkertijd. Dankzij het vermogen van 1500 watt worden je sneetjes brood snel geroosterd

  .

  Met de 6 standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt

  .

  Dankzij de 2 lange sleuven kun je tegelijkertijd 4 sneetjes brood roosteren.

Veelgestelde vragen over SMEG TSF02BLEU Zwart.

Ja, er zit garantie op SMEG TSF02BLEU Zwart.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

SMEG TSF02BLEU Zwart. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 21,5 cm

Breedte: 20,8 cm

Diepte: 39,4 cm

Gewicht: 3,36 kg

SMEG TSF02BLEU Zwart. komt in het Zwart en het is gemaakt van Metaal.

SMEG TSF02BLEU Zwart. heeft een vermogen van 1500 W.

Je kunt SMEG TSF02BLEU Zwart. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.