1. apparaten
  2. Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D.

Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D.

Merk

Tefal

Garantie

2 jaar

Gewicht

0,82 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Zilver

Vermogen

Afmetingen

Hoogte: 16,9 cm

Breedte: 15,1 cm

Diepte: 25,6 cm

Omschrijving van Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D.

De Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D broodrooster is een compacte en handige oplossing voor het opwarmen van broodjes. Het apparaat is klein van formaat, waardoor je het gemakkelijk kunt opbergen. Per keer passen 2 sneetjes brood in de broodrooster. Je kunt kiezen tussen 6 verschillende bruiningsniveaus, zodat je jouw brood precies zo bruin kunt roosteren als jij dat wilt. Ook heeft het apparaat een stopknop, waarmee je het roosteren altijd op elk gewenst moment kunt annuleren. Met de hi-lift haal je uit het apparaat zonder dat je in aanraking komt met de hitte. Ook heeft het apparaat een uitneembare kruimellade, waarmee je gemakkelijk de kruimels kunt verwijderen. Daarnaast is de behuizing volledig van geborsteld roestvrijstaal. Kortom, de Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D broodrooster biedt een praktische oplossing voor het opwarmen van je brood.

Pluspunten
  • Met de 6 standen kun je zelf bepalen hoe krokant en bruin het brood wordt. Met het compacte formaat neemt het broodrooster weinig ruimte in op je aanrecht. Dankzij de uitschuifbare kruimellade is het gemakkelijk om het broodrooster na gebruik schoon te maken.

Veelgestelde vragen over Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D.

Ja, er zit garantie op Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 16,9 cm

Breedte: 15,1 cm

Diepte: 25,6 cm

Gewicht: 0,82 kg

Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D. komt in het Zilver en het is gemaakt van Metaal.

Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D. heeft een vermogen van .

Je kunt Tefal Ultra Mini 2F Stainless TT330D. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.